karnımın sağ ust tarafı kaburgamın altı bıçak saplamış gibi ara ara bir yılı aşkındır devam etmekte idi şimdi bu azaldı fakat o bölgede hafif bir ağrı oluyor ve orası yumak varmış hissi oluyor o bölge tıkalı birşeyler orada toplanmış gibi oluyor bazende hafif mide bulantım oluyor beni bukonu hakkında bilgilendire bilrmisiniz çok teşekkür ediyorum iyi çalışmalar.
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Necip Ümit Derinöz, belirtileriniz karaciğer, safra kesesi veya mide ile ilgili bir soruna işaret edebilir. Bu tür ağrılar safra taşı, karaciğer hastalıkları veya mide ülseri gibi durumlarla ilişkili olabilir. Özellikle uzun süredir devam eden ve zaman zaman şiddetlenen ağrılar için bir gastroenterologa başvurmanız önemlidir. Bu konuda kesin bir tanı koyabilmek için ultrason, kan testleri ve endoskopi gibi tetkikler gerekebilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin, bir uzman tarafından değerlendirilmeniz gerekmektedir. Geçmiş olsun.
necip ümit derinöz
04 Mayıs 2024 Cumartesikarnımın sağ ust tarafı kaburgamın altı bıçak saplamış gibi ara ara bir yılı aşkındır devam etmekte idi şimdi bu azaldı fakat o bölgede hafif bir ağrı oluyor ve orası yumak varmış hissi oluyor o bölge tıkalı birşeyler orada toplanmış gibi oluyor bazende hafif mide bulantım oluyor beni bukonu hakkında bilgilendire bilrmisiniz çok teşekkür ediyorum iyi çalışmalar.
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiNecip Ümit Derinöz, belirtileriniz karaciğer, safra kesesi veya mide ile ilgili bir soruna işaret edebilir. Bu tür ağrılar safra taşı, karaciğer hastalıkları veya mide ülseri gibi durumlarla ilişkili olabilir. Özellikle uzun süredir devam eden ve zaman zaman şiddetlenen ağrılar için bir gastroenterologa başvurmanız önemlidir. Bu konuda kesin bir tanı koyabilmek için ultrason, kan testleri ve endoskopi gibi tetkikler gerekebilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin, bir uzman tarafından değerlendirilmeniz gerekmektedir. Geçmiş olsun.